Hem | Företaget | Aktuellt | Länkar | Österlenhus |  
Historik
Ledning
Miljöpolicy
Bilder på projekt
Referenser

Företaget - en kort historik
 >

Företaget starades av Ernst Wigren 1950 som ett enmansföretag, först med cykel och sen moped och Österlen som arbetsområde. Han arbetade ensam fram till 1955 när den första medarbetaren anställdes.

Företaget drevs som enskild firma fram till 1972 då företaget ombildades till aktiebolag. Ernst söner Lars och Jerker, gick in som delägare 1980, och övertog från och med 1997 ägandet helt, och driver det vidare som det familjeföretag det alltid har varit.

Allt sedan starten har vi arbetat med måleriets grundsyfte som ledstjärna - att med traditionella och beprövade metoder, och med en öppenhet mot utvecklingen inom området, utföra ett måleri som skyddar underlaget, bevarar värdet och kvaliteten, samt förskönar ytan. Detta gäller alla arbeten som utföres.

Vi åtar oss alla typer av måleri från det enklaste till den riktigt avancerade restaureringen av kulturhistoriska byggnaden både invändigt och utvändigt. Vi har kompetens att utföra alla typer av målningstekniker både nya och traditionella, inklusive alla typer av dekorationsmåleri.

Med förhoppning om att vi skall få fortroendet att hjälpa dig.

 

 

Vi åtar oss gärna generalentreprenader, där vi ansvarar för hela byggprocessen, men tar hjälp av andra hantverkare med en gedigen kunskap inom sina respektive område.

Med vänliga hälsningar

Lars Wigren och Jerker Wigren

 

Box 88
272 22 Simrishamn

Telefon: 0414-123 77
Fax: 0414-122 77

E-post:
info@wigrensmaleri.se

Contact us